Happy new year!

Själv har jag gått och blivit sjuk! Jobbade natt fredag, fem på morgonen fick jag feber. Bara att härda ut tre timmar tills morgonpersonalen kom. Sen hade jag en härlig febrig natt inatt igen, men nu hoppas jag den håller sig borta. Tokförkyld lagom till nyårsafton alltså! Måste vara första gången i världshistorien som jag är sjuk med bara två månaders mellanrum. 
 
Ska fira nyår hemma hos mig med Berne, Malla, Linus, Eve & Hannes. Blir nog skoj och lagom lugnt. Eller ja, lugnt. Vi har bestämt att alla ska köpa varsin spritflaska så att vi kan göra drinkar. HEEEEEH. Jag och sprit, alltså.  Kommer bli en intressant kväll. Har farit runt i Boländerna med Malla & Linus idag och handlat mat, lite girlanger (ja det måste man ha) och sånt. Ska fixa det sista imorgon, nu ska jag städa lite här hemma, Berne kommer senare så det blir chill i soffan. Orkar inte göra så mycket mer och måste ju ladda batterierna för morgondagen! 
 
Uppsala i torsdags, hur fint! Jag & Berne turistade lite på väg till bion. Såg "Argo", grym! Se den! 

Kommentarer
Postat av: B

Trevlans! Om Eve och Hannes ska sova i mitt rum kanske ni måste stuva undan lite grejer, HYFSAT STÖKIGT! Och byta sängkläder. Dock hatar jag att ni gör grejer som jag har sagt att jag vill göra när jag inte är med! :( Först kollar ni på Dark Knight rises utan mig och nu ska ni göra drinkar (droppade nämligen idéen om att alla kunde köpa varsin spritflaska till Linus strax innan jag for hem!) Hoppas ni får det trevligt ändå och vi ska ha drinkkväll något när jag kommer tillbaka, så det så! Gott nytt år på're! Sakna mig inte för mycket, kanske inte överlever Emils stuga (ska åka dit typ 10! Lägre bli stupfull).

2012-12-31 @ 01:16:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0