God jul!

Sitter och hetsdricker kaffe och väntar på att tvätten ska bli klar. Ska iväg och jobba vid två och innan dess ska jag ha tvättat klart, tagit på mig ett ansikte, köpt en sista julklapp till Berne och förhoppningsvis fått en plats på tåget, de har en tendens att vara lite överfulla såhär i juletider... Folk vågar väl inte lita på SJ så då åker de UL istället!
 
Haft en bra helg, hetsat julklappar med Malla fredag-lördag. Jobbade fredagkväll, tänkte  "fan vad skönt med en utekväll, när jag dessutom är ledig hela långa lördagen!". Problemet var att jag endast med nöd och näppe tog mig från jobbet då tågen var fem timmar (!!!) försenade. Fick åka buss istället. Satt helt ensam med en läskig busschaffis som a) inte kunde köra buss och b) såg ut och betedde sig som en våldtäktsman. Det klev på en till tjej efter en stund, och han roade sig under resterande tid av resan med att prata med oss i BUSSMIKROFONEN. 
 
Herregud. Kom fram till slut, tömde i mig vin och gick på OC med Berne, Malla & Linus. Jag & Malla var väldigt...dansanta. Malla trodde att hon var med i Floorfiller, det har ju hänt förut. Var dit en sväng igår kväll också, betydligt nyktrare och lugnare då. Samma trubadur som kvällen innan, de frågade om vi lämnat dansskorna hemma...
 
Nä nu måste jag dra på ett ansikte! God jävla jul då! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0