Måndagshumöret

Kunde ju vart något roligare kanske! Usch vilken surpuppa jag är idag. Har sett ut som ett åskmoln sen jag kom hem från jobbet, helt utan anledning. Eventuellt den satans visdomstanden då (var tredje månad arbetar sig ett hörn fram bland mitt tandkött). Eller det faktum att jag har blivit en sån telefonfobiker att jag vilken dag som helst kastar fanskapet i väggen. Alltså jag tycker så illa om att prata i telefonen just nu att jag konstant har den på ljudlös. När jag inte har det ligger jag oftast och försöker sova, vilket då kanske är anledningen till att jag hatar den så mycket, för DÅ RINGER DET JÄMT! (inget ont om folk som förbarmar sig och ringer till mig ibland, alltså. Det är inte ni, det är jag, hehe)

 

Har tvättat, plockat lite i lägenheten, visat lägenheten för Carro som kanske vill ha den efter Malla, läst lite Mari Jungstedt (istället för att se dessa otroligt pissiga DUBBADE filmatiseringar - för en film som utspelar sig på Gotland är det anmärkningsvärt många dubbade tyskar som pratar...rikssvenska). Dagens bästa var nog faktiskt när jag kom hem och ser att mamma lagt den senaste boken på hallmattan!

 

Imorgon åker jag till Uppis, det gör nog under för humöret! Nu har jag gjort av med lite oprovocerad ilska också, så nu kan jag sova! Hörshääj!

 

Och så kan man kolla lite på den här bilden, så kan man liksom inte låta bli att dra på mungiporna. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0