Utmaning.

Min kursare har en blogg (loveistheanswer.com) som hon nu utmanat mig på! Vilket innebär att jag måste följa dessa regler, annars kanske hon kastar kaffe på mig under nästa föreläsning :)

 

"Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their “tagger” and post it on their blog. Then, choose 11 new people to tag and link them in your post. Create 11 new questions for the people you tag to answer. Do not tag back to the person who has already tagged you."

 

1. Du får inte vara dig själv längre utan du måste vara en annan redan existerande person. Vilken människa skulle du vilja vara och varför?

- Hmmmm. Antingen nån som är sjukt rik så jag kunde skippa detta jävla aprilväder. Skadar ju inte att vara snygg heller, som till exempel Liv Tyler. Ja, precis. Liv Tyler får det bli. Hon är sjukt snygg och verkar dessutom vettig OCH har mycket pengar (så jag kan dra till en paradisö när helst jag känner för det). Annars skulle jag väl kunna tänka mig att vara Magnus Betnérs fru sådär.

 

2. Det här med livet. Vad anser du om det?

- Oj, så djupt. Ja vad anser jag om det? Att det oftast är rätt...kul? Börjar dock bli helt intrasslad i serien "Touch" och önskar nu nästan att jag var autistisk och kunde med hjälp av livets formler liksom förutsäga allt som ska hända andra människor. Skulle vara en grym superhjälte...

 

3. Om du bara fick äta en enda sak resten av ditt liv, vad skulle du välja?

- Finns lite olika alternativ här. Men grillade champinjoner skulle jag lätt kunna tänka mig. Eller lax. MMMMMMM.


4. Vilket är ditt drömyrke?

- Journalist, eller valfritt yrke där det ingår mycket skrivande efter (hyfsat) eget huvud.


5. Du får beskriva dig själv med en mening. Hur lyder den?

- När jag skaffade lunarstorm skrev jag "Go och glá kexchoklá" på denna fråga. Har blivit lite mer bitter sen dess så den funkar inte längre. Men "crazy catlady" kan ju passa, kanske. Eftersom jag nyss var och kollade på två dagar gamla kattungar och utstötte fler "naaaaaaw" är jag någonsin kommer göra över en bebis. Tror jag.

 

6. Vad får dig att bli ledsen respektive glad?

- Glad: vin och kattungar.

Ledsen: jag blir olovligt förbannad och ledsen av att titta på Efterlyst. Inte bara för att Leif GW Persson varit med där, utan även för att man liksom får ett kvitto på vilka idiotiska människor det finns. Annars blev jag rätt ledsen igår när jag satt och läste igenom hela liverapporteringen från Breivik-rättegången. Ett annat kvitto på idioti.

 

7. Vad gör du när du är ensam?

Går omkring naken, men det gör jag när jag inte är ensam också. Beau föreslog att jag skulle berätta att jag faktiskt brukar ställa mig på alla fyra ibland och krypa omkring på golvet och prata med Kitty. För att liksom hamna på hennes nivå. Förstår inte varför jag berättade det för henne!


8. Vad var det senaste du ljög om?

- Är inte helt säker faktiskt. Men tror det kan ha vart när jag ombokade tiden hos min sjukgymnast och inte berättade att det helt enkelt berodde på att jag hade missat att jag hade föreläsning (och därför fick ringa två timmar innan sjukgymnasttiden) och då fick jag för mig att jag måste säga att jag blivit lite sjuk, så att hon inte skulle tycka att jag var en ostrukturerad männika som inte har koll på nånting.


9. Om det börjar brinna och du bara hinner rädda en enda sak, vad skulle du rädda?

- Antar att Beau & Kitty inte räknas till "saker"? Då skulle det förmodligen vara datorn, tragiskt nog. Men har ju massa bilder och grejer på den!


10. Finns det något som du skäms lite över? Vågar du berätta vad?

- Well, det skulle väl eventuellt vara att jag några gånger sjunkit ned på alla fyra för att "hålla mig på Kittys nivå" då.

 

11. Vad går du mest på, dina känslor och din intuition, eller vetenskap och logik?

- Känslor och intuition helt klart men det beror så klart på vad det gäller. Får man svara "folkvett"? Tycker man kommer så långt i livet på lite folkvett!

 

Skicka vidare till 11 personer – helt omöjligt då jag knappt känner några med blogg, så tror Ida (idakristinasjodin.blogspot.com) får denna själv! Och valfri okänd människa med blogg som läser detta såklart.

11 nya frågor (only for you Ida!)

1.        Vad ville du jobba med när du var liten?

2.        Vad tycker du om Zlatan? (Hehe)

3.        Bästa dokusåpadeltagaren genom tiderna, svensk?

4.        Favoritgodis?

5.        Vilket land, förutom Sverige, skulle du helst bo i?

6.        Vad står det i ditt senaste sms och från vem är det?

7.        Om du var ett djur, vilket skulle du vara?

8.        Det konstigaste som hänt dig den senaste veckan?

9.        Om du bara fick ha på dig ett enda klädesplagg jämt, vad skulle det vara?

10.     Vad har du i din handväska?

11.     För eller emot skägg på killar?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0