Tvådagars...

Tycker vi tagit det hyfsat lugnt på partyfronten de senaste helgerna, men i helgen återupplivade vi tvådagars-mentaliteten. Jag & Beau satt hemma och förfestade ensamma (vad patetiskt det lät?), sen drog vi till O´Connors och tyckte vi var ute i väldigt god tid som kom dit strax efter elva. Jo tjena. Var ju proppat på stället!

 

Fick tag på ett bord i alla fall och noterade att freak-faktorn var hög. Två killar slog sig ned med oss och de verkade helt normala i ungefär 30 sekunder. Sedan visade de sina rätta jag. Beau nämnde (av någon jävla anledning) för den ene att vi en gång i ett svagt ögonblick haft ett litet sångnummer där jag mjauade och hon voffade hela melodin till en Carola-låt (fråga inte). Varav ena killen tycker att det är högst legitimt att han också ska testa det precis där och då, med en ljudnivå som eventuellt kan ha överröstat trubaduren i ANDRA RUMMET. Blev hyfsat utstirrade... men sen drog de därifrån, som tur var.

 

Sen frågar jag mig återigen varför killar som säger att de är bad guys liksom tror att det är något imponerande? En riktig bad-ass-snubbe går ju inte omkring och SKRYTER MED ATT HAN ÄR EN BAD GUY?!! Han bara är. Och det tycker åtta av tio tjejer är jävligt hett, trots att de är svin rakt igenom.  Så då har alla killar som INTE är svin fått för sig att de också ska vara svin. Vilket är så fruktansvärt korkat att man bara vill dö lite. Tänker skylla helt och fullt på den där jävla Neil Strauss som skrev "Spelet". Jävla Neil.

 

Nåja. Idag har det varit lugnt, sitter och skriver lite på min artikel som ska in imorgon. Måste åka och handla något jävligt snaskigt när Berne kommer från Vattholma! Är ju trots allt söndag.

 

Justin från "The Hills" är nog ett så kallat äkta svin. Men het.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0