Tröttisdag!

Menar alltså trött-tisdag och inte tröttis-dag, till att börja med. Insåg att det såg lite småfjortis ut om ni läser det som "tröttis-dag"

 

Fasen vad seg jag är i skallen idag. Först möte med min grupp, sen har vi haft en tretimmarslektion där vi presenterade vår analys av ett Backman-blogginlägg och lyssnade på alla andras presentationer. Egentligen ganska intressant, men jag fick typ restless legs och började rycka i kroppen på ett knarkigt abstinens-sätt ungefär halvvägs in i lektionen. Vilket minskade koncentrationen avsevärt, kan man säga.

 

Bäst på hela dagen kan ju ha varit när vi fick lyssna på "Resten av ditt liv" med Timbuktu i klassrummet då några av klasskompisarna analyserat texten. Undra vad de som gick förbi utanför tänkte när de hör och ser en universitetsklass sitta och lyssna på svensk hiphop och gunga med lite till musiken?

 

Annars så har jag kommit hem, skitsnackat med Beau & Millan och nu sitter jag och försöker strukturera mitt liv de närmsta dagarna. Eller snarare plugget. Känner mig översållad av en hög små, lite större och stora uppgifter... sista månaden nu iaf!

 

Hörshääj!

 


Detta är fortfarande nog min favoritbild av mig själv, den är väl sisådär tre år gammal. Beskriver min åsikt om plugget just nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0