Torsdag.

Idag fick jag ett tecken på att jag har en jävla tur med borttappade saker (peppar peppar ta i trä), då jag igår lyckades tappa mitt bankomatkort på skolan och idag gick jag dit och frågade efter det, då hade en vänlig städerska lämnat in det i receptionen. TACK!

 

Annars har jag försökt ta tag i mitt något röriga rum, samt försökt få en tvättid... går sådär med båda sakerna för tillfället eftersom jag fick något ryck och började plugga mitt emellan (???). Dessutom har jag blött vad som kändes som cirka en liter näsblod idag. Jävla snuva, snöt mig och satt framför datorn, helt plötsligt började det droppa blod, för att sedan typ snarare FORSA blod, så sprang till badrummet med händerna för näsan och fick liksom tömma händerna på blod, så jävla vidrigt. Måttligt upphetsande att det smakar blod i hela munnen nu!

 

Apropå blod tänkte jag bege mig till Ackis imorgon och ge dem en halvliter eller så. Hade ju varit smidigt om jag bara blött näsblodet ner i en liten skål, undra vad de sagt om jag kommit dit och lämnat över den? Haha!

 

Imorgon kommer the Dolksisters + Engla som också ska hänga med. Blir nog rätt lugnt, men kul med syskonhäng!

 


På bröllop i somras!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0