Syskonhelg

I fredags kom Linda, Jenny & Malla hit, så fredagskvällen bestod av hemmagjord pizza, spel och lite vin. I lördags var vi en sväng på stan, inhandlade proviant till kvällen (typ öl och mer vin) och sen käkade vi tacos ett gäng hemma hos mig & Beau och förfestade.

 

Förfesten bestod bland annat av någon handklappningslek och spelet "21". Ni vet när man är lite full och ska komma ihåg regler som att man ska byta plats på vissa siffror och gör man inte det får man dricka... man kan väl säga att de där reglerna eventuellt är orsaken till att ölen stod mig upp i halsen lite senare på kvällen!

 

Annars författade vi ett väldigt fint brev åt Jenny, som vi hade tänkt skicka till en av bönderna i årets säsong av "Bonde söker fru". Sprutade dessutom ner brevet med parfym och hade högläsning. Ett fint ögonblick, bortsett från att Jenny aldrig skulle godkänna att vi skickar iväg det. Vilket ju är lite tråkigt!

 

Gick ut på O´connors sen (såklart) och dansade och önskade låtar som inte spelades (hur jävla svårt kan det vara att spela Bennie and the Jets???). I söndags mådde jag så fruktansvärt dåligt, men lyckades efter ett tag pallra mig iväg till Gränby 4H-gård där bakisheten övergick i mammakänslor över de små bebisgetterna och bebisfåren! Ska ta mig fan gå dit minst en gång i veckan, snacka om att det gör underverk för humöret (och bakisheten).

 

Grillade och käkade på eftermiddagen, nu är man back in school. Inget fan av måndagar... har mest suttit och fnissat åt ordet "bajs" i ett grupparbete idag, men vi blev ju klara med arbetet i alla fall! Nu ska jag ta tag i disken tänkte jag, buhu.

 


Förfesten i lördags...somliga mer linslusiga än andra!


4 Dolksyrror på OC, med Iphoneblixt-ögon och allt.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0