Lugnet har infunnit sig...

Idag kom Mitch & Erika hit så vi har hetsat runt (eller jag & Erika har hetsat, Mitch har vilat sig med sin rullväska som är full med en platta öl). Handlat det sista och så skulle de på systemet, osv. Jag var in på Clas Ohlsson, hade skrivit på min handlingslista att jag skulle ha "dubbelhäftande nånting" och försökte förklara detta "nånting" för den stackars expediten, men jag hittade ju vad jag sökte till slut!

 

Nu ligger jag & Erika och vilar i sängen, Beau och hennes familj är på Dirty Dancing i Sthlm och Mitch ligger och vrålar åt tv-n (Arsenal-match).

 

Just det. För övrigt så hade jag Rafael Edholms y-frontslädda skrev en halvmeter från mitt ansikte på teatern i torsdags. En...annorlunda upplevelse. Annars tyckte jag det var rätt underhållande när han, även då iklädd enbart y-fronts hög uppdragna i midjan, lägger sig och maniskt gör armhävningar på ett ben. Ett fint ögonblick i mitt liv. Även om han var lite skrämmande samtidigt.

 

Nu kan jag iaf andas ut ett tag - vilken jävla vecka detta varit. Kulmen nåddes imorse när jag gått tre km från Berne, hunnit nästan ända hem och inser att Beas mamma har min nyckel och Bernes nyckel ligger hemma hos honom. Har därmed fått en långpromenad idag!

 
Jag & Mimmi Ekoparken för nått år sen, exakt likadant klädda typ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0