HAAAAAAAALLLÅÅÅÅÅÅ?

Jag sitter hemma och har, som rubriken kanske antyder, tentadamp. Har bäddat sängen med överkast för att slippa kolla igenom tentan för 48:e gången idag. Tycker annars att överkast är sjukt onödigt och så blir det ju jobbigare att bädda. Men Bea verkar tycka att jag ska matcha fåtöljen med sängen så då så.

 

Är aaaaall by myself hemma, utan katt, Beau eller Berne. Fast han dyker väl in om nån timme. Ska skriva några rader till på tentan och sen kolla på Gossip Girl, måste tydligen skona honom från sånt. Har dock inte skonat honom från alla bloggar jag läser, vilket har lett till att han högst motvilligt kan namnge topp fem tjejbloggar nu!

 

För övrigt är ni värdelösa på att kommentera. Har ju skaffat sån dära googgggggle analytics ja sörrni, så jag har koll på vartenda steg ni tar, var ni kommer ifrån, vad ni har för Internetleverantör osv. Men känner er inte förföljda eller så! Ser också vilka sökord som är vanligast för att hamna på min blogg. "Giraffkuk" toppar för övrigt den listan. Vet inte vem jag ska tycka är mest sjuk, ni som googlat giraffkuk för att komma hit, eller jag som ligger typ högst upp på google om man söker på det...

 

Synd också att alla småbyar kring Hudik, som till exempel Forsa, inte finns exakt utpekade. Då hade jag kunnat spåra vilken typ av "satser" som sitter och skriver märkliga kommentarer.... Eller okej det hade jag kanske inte kunnat. Men jag hade kunnat låtsas som att jag kunde spåra er via namn. Fy fan vad kul det hade varit.

Långfredag i Emils stuga i år! Funderar på om jag ska återuppliva förra årets påskkärringllook!Kommentarer
Postat av: Sis J

Hoho.. Har förstått att du kommer hem i påsk men hur ser det ut veckan efter, jag vill komma hem till dig med! Vi får höras under helgen och bestämma vad som skall ske! Pöss!

2012-04-03 @ 21:24:21
Postat av: Hehe

Men Mini, du borde väl veta att Forsa är en riktigt STOR by! Men svårspårade kanske vi är. Syns i dimman.

2012-04-03 @ 22:30:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0