Fredag den trettonde?

Verkar onekligen vara lite av ett otursdatum just idag eftersom min buss aldrig kom när jag varit på systemet. Visade sig efter mycket om och men bero på något slags gisslandrama i Stadshuset, som tydligen pågår fortfarande. Människor alltså...

 

Tog en prommis hem i isvindarna istället och såg en tant stå och vänta på bussen i en annan busskur. Så gick fram till henne och sa att det nog kunde dröja länge innan bussen kom eftersom trafiken var omdirigerad. Hon frågar varför och jag sa att det verkade bero på antingen ett rån eller gisslandrama nere vid Stadshuset (nån sjukt hetsig rastafari-snubbe hade sagt det till mig). Varav hon med lätt panik i blicken skyddar huvudet med händerna och nervöst frågar om de skjuter. "Ehh, inte på dig i alla fall" sa jag och försökte hålla tillbaka en fnitterattack.

 

Nu är jag hemma iaf, utan skottskador (dessutom var det tydligen en knivman, enligt UNT). Ska ta mig ett bad och invänta mina två äldsta syrror som kommer hit. Blir pizza och hemmahäng ikväll! Imorgon ska vi på killingspaning, yeeeey!

 


Söta killingar i Fjällnora (tror jag det var) förra sommaren!

Kommentarer
Postat av: malla

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag då?

2012-04-13 @ 18:44:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0