Bloody monday?

Vilken upphetsande måndag! Suttit med den satans restuppgiften ett X antal timmar utan att komma många steg framåt, tvättat, handlat, glott i väggen.

 

Helgen var lugn, fredags käkade jag & Berne middag hos honom och glodde på en (dålig) film. Sen i lördags åkte vi ut till Vattholma för att dels kolla på Majans systers kattungar som jag är väääääldigt sugen på, och så skulle Berne fixa nått på bilen. Förutom kattungarna var det absolut bästa på hela dagen när Berne tog på sig en mekanikeroverall och kröp runt under bilen medan jag, Beau och tre karlar stod och kollade på.

 

Sen blev det poker och fotbollstittande hos Berne med hela gänget på kvällen. Jag spelade varken poker eller var en särskilt intresserad fotbollssupporter, dock. Tror jag kan ha tappat lite respekt när de frågade vilket lag jag hejade på och jag svarade att jag hejade på Messi.

 

Annars då? Jorå. Tränar sjukgymnastik, hatar en kursboksförfattare som heter Gurevitch och så checkar jag Valborgsvädret på alla tänkbara vädersajter cirka en gång varannan timme. Med ganska nedslående resultat hittills. Men hoppet är ju det sista som lämnar människan...

 

Mitch & jag på O´connors förra årets Valborg, förmodligen ser jag nöjd ut efter att nyss ha nippletwistat okänd karl som sprang omkring och var dryg i bar överkropp på dansgolvet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0