Tröttmössa

Längesen jag bloggade, har varit upptagen med att gå i skolan, hänga med folk och helgen spenderades med öl på O´Connors och igår stack jag & Berne till Sthlm för att shoppa, bo på hotell och basta på hotellet. Det sistnämnda var extremt viktigt för mina finska bastugener som inte sett en bastu på veckor. Första halvan av bastuvistelsen var trevlig. Sen när Berne gick ut för att skölja av sig och jag sitter där ensam med ett utländskt ungt par, och tjejen börjar massera sin pojkväns ljumskar med en skrubbvante, kände jag att det fan fick räcka.

 

Gick på stan på dagen och shoppade lite också, jag testade min vana trogen inte 2 av 3 plagg så det får bli dagens nöje. Men de ska nog passa! Ikväll blir det Idolhäng på Väktargatan. Jonas som var vår inneboende för ganska exakt ett år sen deklarerade i fredags att han saknade tv-kvällarna med mig & Beau när vi målade naglarna. Så ikväll ska jag måla naglarna enbart för att förgylla Jonas kväll, han kommer nämligen hit för en liten tvkvälls-reunion.

 

Själv känner jag mest för att sova, ångrar att jag och Berne inte gjorde slag i saken och stal med oss den grymma hotellsängen hem! Eller en kock som kan göra hotellfrukost varje morgon så man bara behöver kliva upp och vräka i sig!

 

Jag & Berne, inte såhär onyktra igår dock...

Kommentarer
Postat av: Sis J

Mäh sicket mys ni haft då! Snart måste jag planera en visit, vill också hänga i soffan på Väktargatan och dricka viiiiiiiin! :)

Pöss på ´re

2011-09-04 @ 21:10:04
Postat av: Tina

Jaaaa, kom hit! Efter 17:e september har jag inga helger inbokade! :) Pöss

2011-09-05 @ 12:13:53
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0