Trotsar rekommendationer...

Det där med att komma hem efter skolan, klä av sig och lägga sig i sängen och plugga är ju inte så rekommenderat. För man ska tydligen bara göra det uppenbara, dvs sova och ligga, i sängen. Men fy fan vad skönt det är att trotsa det och göra annat också. Stirra i taket, plugga, kolla på film på datorn, läsa, och så vidare.

 

Idag känns det dock sådär. Försöker febrilt ta reda på vad i helvete en nominalfras är, katterma hoppar in och ut genom mitt fönster och så måste jag såklart avbryta plugget var och varannan minut för att jag "måste läsa några bloggar". Ruskigt dåligt för pluggandan. Och ännu sämre när jag vet att jag ska ta mig ur sängen, diska, dra fram dammsugaren och skurhinken. Sängen fungerar rätt dåligt som motivationsmotor. Motivationsmotor förresten? Hittade jag på ett eget ord nu eller?

 

Jaja. Ikväll blir det mys hos Berne med tacos och film, kanske något vinglas slinker ner. Imorrn på förmiddagen kommer Beaus föräldrar med en massa möbler som vi ska organisera i lägenheten. Så ska jag även träffa mina gamla jobbarkompisar, ska bli kul! Funderar dock på att skippa utgången, känner mig anti-utgång i helgen.

 

Nä, ska väl göra ett ryck nu och försöka separera från sängen. Värker lite i hjärtat faktiskt. Tror även att jag ska samla kraft nog till att ringa och skälla ut någon ansvarig för att jag aldrig får en operationsremiss. Hörshääj!

 

Några gamla jobbarkompisar och jag på partaj! (och så Beau då)

Kommentarer
Postat av: B

Klart man är med liksom!

Var det där "jaeg haer raaaggat påe aaaaaaaaaaalla dinscha jobbarkompischar"-kvällen förresten?

2011-09-16 @ 18:48:47
Postat av: Tina

Du, det har jag faktiskt ingen aning om. SS-kvällarna har runnit ihop till en enda sörja. Men kan mycket väl vara den kvällen!

2011-09-16 @ 19:17:40
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0