Och löven ligger klistrade mot marken

Känns som om Winnerbäck definierade hösten i "Söndermarken". Tycker verkligen om hösten men idag kändes det sådär trevligt att traska de 300 meterna från bussen till skolan och hinna bli dränkt genom jackan på den korta biten.

 

Var ut igår med hela gänget som kom hit och drack lite innan vi drog ner på O´Connors. Jag var en väldigt ansvarstagande student och körde varannan vatten (!!!) och det känns ju bra idag förutom att jag är rätt trött. Håller på med grammatik i skolan och jag har aldrig känt mig så blåst. Har inte haft någon grammatikundervisning att skryta med under högstadiet och gymnasiet, så när läraren rabblar ackusativ, pluskvamperfekt och interjektioner framme vid tavlan sitter jag och förbannar mina grundskoleår.

 

Ska dessutom ha en jäkla grammatikdugga om några veckor som jag redan fasar för. Igår slängde läraren åt oss ett par övningar där vi skulle plocka ut ordklasserna i meningar. Min klasskompis skrev glatt i konjunktioner och pronomen medan jag var glad att jag visste att "boll" var ett substantiv. För det har jag lärt mig i en ramsa på lågstadiet.

 

Nåja. Helgen bjuder på Håkan Hellström med Bea & Johanna på Grönan fredag, och på lördag har Daze & Johan en tillställning med solsemestertema i Gimo. Incheckning hos Daze kl 15, hoppas på första klass. Men känner jag dem rätt har de degraderat mig!

 


Partypepp på gammal bild. Inte riktigt lika pepp idag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0