Måndagsångest?

Vet ju att det brukar vara söndagsångest man har, men jag har nog fått en släng av båda! Har haft en riktigt bra helg, så när man vet att det är hårdkörning som gäller veckan som kommer blir det ännu lite hårdare.

 

Stack till Sthlm med Bea och hälsade på min gamla klasskompis Johanna i fredags. Hetsade hem till henne i Bromma, där det slank ner en del vin och vi snackade gamla minnen. Haha, skrattar ihjäl mig när jag tänker på alla mystiska fester vi varit på. Sen kom vi iväg sent till Grönan där vi skulle kolla på Håkan. Fick därmed finna oss i att inte se Håkan då det var "en ut, en in". Tog en sjukt stark drink någonstans som plåster på såren och satte oss sedan på en pub på söder. Därinne fick vi se en stenhög Mikael Persbrandt vingla omkring med en cigg i mungipan. Lite väl glad i hatten, kan man säga.

 

På lördagen drog vi hem rätt tidigt för att infinna oss i Gimo på Sun trip-fest med solsemestertema. Under incheckningen blev vi indelade i klasser och döm om vår självgodhet när jag, Malla & Bea hamnar i första klass och Linus & Jerry i tredje. Vi fick nämligen beordra tredje klass om påfyllning av dricka och dylikt. Femkamp stod på aktivitetslistan och Johan som är världens bästa lekledare förklarade väldigt ingående inför varje gren och hade även en egen punkt, "Fritt för Tina att ställa frågor". Han tyckte tydligen att jag var jävligt frågvis och övertaggad på midsommar när han också var lekledare...

 

Visserligen hade vi en LITEN fördel av att sitta i 1:a klass då vi fick lite hjälp med frågesporten (tänkte skriva "en annan jävla skyskrapa" som svar på vilken världens högsta byggnad var). Men vi var iaf grym på limbo och vann hela femkampen, HYBRISEN!

 

Middagen hade vi olika uppdrag, jag skulle på ett diskret sätt balansera minst fem saker/mat på tungan utan att väcka uppmärksamhet hos de andra men ändå så att Daze och Johan kunde se det. Jävligt svårt men det gick! Berne skulle starta en diskussion om skator som bajsade på fotbollsplanen i Newcastle, eller något liknande. Han hade det också lite krånligt, haha!

 

Det blev en sjukt rolig middag och resten av kvällen stod vi mest och dansade i Dazes vardagsrum. Framförallt Jerry, som han dansade... Episkt! Skulle så gärna vilja lägga ut en film på honom här men låter bli då jag misstänker att jag skulle bli mördad.

 

Stort tack till Daze & Johan som anordnat en kanonfest! Här är ett smakprov från Mallas Iphone, första bilden är ju helt grym, haha.

 

Jag & Malla redo för solsemester, jag med tatueringar gjorda hos nån "Giorgio" på tidigare semester...
Linus, Malla & Majan i en av femkampsgrenarna. Man skulle göra ljudeffekter samtidigt som man skulle snurra in bilen mot sig så snabbt som möjligt. Mallas ljudeffekter var tydligen "demonchild" eller liknande...

Kommentarer
Postat av: malla

så. jävla. hett

2011-09-13 @ 21:22:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0