Katthelveten

Insåg precis att jag är crazy catladyn personifierad. Inatt när jag & Berne skulle sova kunde jag inte somna förrän vid tre. Sov två timmar, vaknar av kattslagsmål. Stänger sovrumsdörren, somnar om efter en stund. Vaknar av att någon av katterna krafsar på sovrumsdörren. Öppnar dörren, somnar om. Vaknar av att Uno, känd som världens mest tyngsta och osmidiga katt, kliver runt på mig och inte vet var han ska lägga sig. Slänger ut honom. Kitty börjar leka med brevinkastet så att det smäller varje gång hon öppnar det och det går igen. Öppnar även samtliga garderobsdörrar.

 

Sover några timmar, Bea stänger dörren till sovrummet imorse för att inte väcka oss. Ser dock inte att Uno är i sovrummet och går omkring med sin elefanttunga kropp på min rygg. Slänger ut honom. Då börjar den andra kattfan krafsa på dörren. Öppnar. Hon ställer sig och låter som en fågelunge (väldigt ynklig) i fönstret. Kastar ut båda. Nu kommer jag hem, efter alldeles för lite sömn. Vad gör Uno? KRÄKS PÅ RUMSMATTAN!

 

Så till mitt crazy catladybeteende. Efter att ha torkat upp en gigantisk och jävligt vidrig kattspya, kommer Uno intassandes och bräker som ett får. Jag säger trött, nästan lite besviket och argt på samma gång "Nä Uno, lägg av din dumma fan. Jag klarar inte ens av titta på dig just nu".

 

Som om Uno vore min pojkvän som precis sagt något väldigt olämpligt under en PMS-period. Jag är sjuk i huvudet.

 

Ett av monstren

Kommentarer
Postat av: malla

avmaska!

2011-09-15 @ 23:33:53
Postat av: Tina

Men det är inte mask. Avmaskade honom alldeles innan sommaren och på apoteket rekommenderar de avmaskning endast en gång per år, om man inte verkligen sett att han har mask. Vilket vi inte har!

2011-09-16 @ 14:41:39
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0