Ikea

Var till IKEA idag med Malla och Berne, för att provligga en säng som jag ska köpa imorrn. Inte provligga-ligga, men ni fattar. Såg för ett tag sen att de öppnat en "mansdagis"-avdelning på ett IKEA i Australien, med X-box, sport-tv och varmkorv (?!) Tror hur som helst inte att jag behöver lämna Berne där någon gång om det kommer till Sverige. Han strosar glatt runt bland blommor och doftljus och ser nog till och med mer exalterad ut än mig!

 

Känns som fredag idag eftersom jag inte har någon föreläsning, dock borde jag verkligen sätta mig och plugga lite grammatik... Och kika på vilken typ av släpvagn jag måste hyra imorrn! Ska bli jäkligt intressant att se hur jag & Malla drar fram Karl Alfred-musklerna och hugger i när vi ska skrota min bäddsoffa, haha.

 

Ska även bowla imorrnkväll, är lätt övertaggad. Vi vet alla vad det betyder - att jag kommer bli skitsur för att det går dåligt. Vilket det med all säkerhet kommer göra, för är det nått jag inte är bra på är det fan bowling. Och grammatik.

Hörshääj!Ikeas mansdagis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0