Helgen!

Haft en bra helg, synd bara att det blev måndag till slut. Även om det blir en rätt lugn måndag med plugg, tvätta typ 8 maskiner och plocka lite i lägenheten. Ligger för tillfället i soffan och trängs med Berne och hans pluggrejer, Beau har slocknat i den andra soffan.

 

I fredags städade jag & Beau hela lägenheten. Sen käkade vi & Linus tacos hos Berne, soelade Alias och drack lite vin. Var i samma lag som Berne och blev helt hysterisk på honom när han försöker förklara ordet "tunika" för mig och beskriver detta som "en huvudbonad som man har nånstans...eller ja, kan vara någon heltäckande typ slöja också". JAHA. Han kommer iaf aldrig mer ta fel på en tunika och slöja, kan jag säga.

 

På lördagen kom Beaus föräldrar med lite möbler, så nu är vår lägenhet lite mysigare! På kvällen stack jag till Martola för lite fest med mina ex-kollegor. Ruskigt kul att träffa dem igen, var dock inte beredd på fylleslaget. Det blev nämligen ett sådant för mig. Inte helt konstigt med tanke på att vi shottade ren sprit som "välkomstdrink". Sen följde fem välkomsdrinkar till. De andra drog på Saluhallen och jag mötte upp Berne, Beau & co på tågstationen där det öppnat en restaurang/pub samt ett uteställe. Av naturliga skäl (typ välkomstdrinkarna) fick jag inte riktigt tillfälle att se utestället så det blev puben istället. Kvällen slutade lite kaosigt men det löste sig.

 

Igår käkade vi, låg i soffan, jag var rastlös och på riktigt konstigt "vill skrika rakt ut i luften som David after Dentist"-humör. Åkte till Vattholma och käkade hos Bernes föräldrar och på vägen dit tog vi en omväg, kikade in på Fullerö och letade efter hästar på vägen då jag kände ett enormt sug just efter att klappa en häst. Hittade dock ingen klappbar, boring. Men fick en liten skogspromenad iaf då Berne visade någon sjö!

 

Nu - tvättstugan... Hörshääj!

 

Några bilder från i lördags, snodda av Maria:

 

Maria, jag, Hanna & Tessan
Ölspel
Elias, hans kompis samt Hanna
Maria visar sin kärlek till Martola...
Haha, är jag drygast i Sverige eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0