Dagens viktiga inlägg

Känner för att delge min dag. Idag igen. Gör ju så himla mycket intressant om dagarna... eller? Fick skjuts av Berne imorse till skolan, tur det då jag snoozade lite för länge. Funderar på om jag är jordens mest morgontrötta människa eller om jag lider av järnbrist. Känner mig konstant trött och redo att somna bara jag får tillfälle blunda i några minuter. På kvällarna däremot är jag piggare? Och jag har inte vänt på dygnet heller, så vad fan är det med mig?!

 

Nåja. Var bara i skolan i knappt 45 minuter för att förbereda en presentation inför imorrn. Försökte komma på vad jag kunde göra mer i skolan när jag ändå var där men min hjärna ville inte komma på nått. Handlade, hade krig med Kitty när jag kom hem som vill in när hon är ute och mjauar som en stucken gris när hon väl är inne för att hon vill ut. Dumma kattkräk. Tur för henne att hon är söt alltså... Vilket ju är mer än man kan säga om Uno ibland när han tittar in på en utifrån fönstret och skelar så man inte vet om han är så ful så att han blir söt eller om han bara är ful. Men det förstnämnda skulle jag nog välja, lite som ett gulligt utvecklingsstört föl.

 

Ja, dagens crazy catladie-inlägg avklarat. Annars då? Jorå. Ska käka tonfiskfiléer med Beau, Berne & Linus ikväll... ska bli gött!

 

Och veckan får se till att gå snabbt! Skola imorrn och på fredag, bowling fredag kväll, hem till Nianfors och hälsa på mamma & pappas hundvalp på lördag. Längtar så jag dör efter att få sniffa på hundvalpen!

 

...känner att jag därmed stärker mitt epitet som "galen djur-kvinna" när jag bloggar. Fantastiskt.

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0