Update

Det här med att brainstorma idéer till grupparbetet, vi ska ju göra Gävle till kulturhuvudstad 2015. När jag sitter och kommer på idéer och kommer fram till att Brynäs ska spela hockey i tomtemössor. Då är det nog dags att lägga ner va?

 

För övrigt måste jag varit full imorse när jag lade upp två likadana foton i bloggen. Men kanske inte ändå, för min fylla gick nog ur kroppen inatt vid tretiden. Medan Berne ligger och snarkar och sover ligger jag och håller på att svettas ihjäl och vrider mig i ångestplågor. Det var liksom alkoholen som inte ville slitas från mina blodceller. Jag förstår den i och för sig, jag är säker på att mina blodceller är något utöver det vanliga. Men jag tror minsann att nästa helg blir en lugn helg, om man ska behöva få psykiska besvär av en tvådagars.

 

Jaha ja. Två blogginlägg idag minsann. Ni vet vad det betyder va? Att jag egentligen borde plugga. Men det får bli senare ikväll, ska strax iväg till Berne och kolla på när han och hans brorsa bygger ihop Bernes nya monstersoffa. Så ska vi äta köttbullar och kolla på "Friends with Benefits". Happy monday, minus söndagsångesten som blev måndagsångest. Tror den hinner avta till imorrn när jag ska ha gruppmöte och komma på ännu fler smarta idéer som förhoppningsvis inte innefattar Brynäs hockeyspelare i tomteluvor (och utan kläder).

 

Hörshääj!

 


Berne, jag & Beau i vårt normaltillstånd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0