Trötttjej.com

Har tydligen legat och skrikit "mamma" i sömnen inatt enligt Berne. Kanske därför jag känner mig helt överkörd idag. Note to self: sov på natten, skrik inte. För nån natt sen låg jag också och höll i mig i väggen och skrek NEEEJ (?). Undra vad min sjuka hjärna sysslar med på natten egentligen?

 

Nåja. Hemtentan inlämnades igår, 20 minuter innan deadline. Har sagt det förr och jag säger det igen - när man lämnar in såna där saker är det som att lämna ifrån sig ett barn med Downs syndrom. Ikväll ska vi ha lite tentaöl på nån nation, oklart var än så länge men det lär ju visa sig.

 

Sen ska det handlas inför morgondagens Halloweenfest. Nu efter att ha lämnat tentan känner jag mig mer pepp, kände inte alls för Halloweenfest för några dagar sen. Men nu är utstyrseln fixad och det är bara mat och alkohol som ska inhandlas!

 

Ligger och gör ett väldigt svagt försök till att plugga men det går sådär. Berne installerade Angry Birds på min dator igår, kan ha med det att göra. Och The Sims, som jag inte vet hur man "packar upp" eller vad Berne nu brukar kalla det.

 

Jaja, fortsätter glo lite på Efter Tio och bråka med Kitty istället. Martina Haag är med på tv, gillar verkligen henne! Apropå tv såg vi Contagion på bio igår, helt okej. Synd bara att jag bor med en paranoid tjej som numera kommer överkonsumera handsprit och typ tvätta händerna 3 ggr/minut. Ganska äcklig film, faktiskt.

 


/Störig tjej 17 år

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0