Skumma sömnvanor & mögel

Somnade halvfem, fem imorse. Jävligt irriterande att jag börjat med den fula ovanan att aldrig somna på kvällarna trots att jag stigit upp hyfsade tider. Ägnar mig också åt så otroligt skumma grejer i sömnen. Imorse försökte jag till exempel stänga av väckarklockan på mobilen genom att 1. Rycka upp och ned i lampströmbrytaren 2. Trycka på skärmen på mitt ARMBANDSUR. För någon dag sedan ställde jag mig och suckade och blängde på Bea när hon skulle upp och hennes väckarklocka ringde. Någon dag före det låg jag och skrek mamma i sömnen och det tyckte nog Berne bara var obehagligt, faktiskt.

 

 

 

Som en följd av mitt icke-sovande blev detta ingen jätterolig dag. Tvättat, stirrat på dataskärmen och lämnat tillbaka böcker på bibblan utan att hitta en enda bra bok att låna som kan läsa för skojs skull. Ägnade även en del av min kväll åt att stå uppklämd bakom badkaret i badrummet och skrubba golvet rent från mögel. Bea var övertygad om att det var svartmögel men efter en snabbcheck med vaktis-jouren fick vi veta att det nog inte var det. Gick att skrubba bort med lite god vilja och en jävla massa klorin, så nåde det äckliga möglet om det kommer tillbaka.

 

Men jaa, imorrn är det iaf fredag. Ska INTE ut denna helg. Jag upprepar - inte ut. Hallelujah, amen och kors i taket. Ska istället ägna morgondagen åt att glo på tv med Beau och kommentera alla jobbiga deltagare i årets idol (även om den jobbigaste tack o lov åkt ut) och äta sjuka mängder godis. Sen på lördag drar vi igång operation storstädning. Ser mest fram emot timmarna efteråt, när det är skinande rent och man är så jävla nöjd över stordådet man begått.

 

Nog tjatat. Ska smörja in Berne med kokosolja eller nått annat roligt nu. Hörshääj!

Lite missnöjd idag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0