Projekt storstädning

Är typ avklarat nu! Bara en sak kvar och det är att rensa i klädkammaren. Jag kan nästan tycka att det är lite mysigt att sitta omgiven av kläder och vika dem, medan Bea knappt kan vika sina kläder. Så det blir ett intressant söndagsinslag idag. Sen ikväll ska Berne, Linus & Malla komma hit och käka och sen är det måndag och helvetesvecka i skolan som står på schemat.

 

Igår var vi över en sväng till Linus efter allt tvättande och städande. Han, Malla, Ante, Madde & Tjompen satt där och drack lite och vi spelade lite spel och drack lite vi med. Okej, ingen helnykter helg blev det men väl en utgångsfri! Är omåttligt stolt över detta! Vi spelade nått ritspel, fruktansvärt svårt eftersom jag endast kan rita streckgubbar. Skulle liksom rita en kontroll (till en tv) och Berne trodde det var en...båt. VADFAN. Sen spelade vi Buzz, det var vi iaf duktiga på!

 

Jaja, ska plugga lite nu med en kopp kaffe som jag hetsdricker (fått för mig att kaffe är nyckeln till alla geniala idéer) och sen vika kläder. Wiihoo. Hörshääj!

 


Sjöng lite Singstar igår också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0