Maniac

Känner mig lätt manisk idag, undra vad det beror på. Kan vara det här jäkla informationsbladet vi lämnade in idag. Det var 1:a utkastet men jag satt och blev helt galen på att vissa saker inte låg helt symmetriskt. Mina gruppkompisar tycker att det verkar som om jag har någon bokstavskombination, jag är böjd att hålla med!

 

Jaja nu är det inlämnat iaf. Cyklade till och från skolan idag, har nu ett krossat puppben (om ni ursäktar uttrycket). Eftersom det är Bernes cykel och har en fucking jävla stång, och växeln känner för att växla av sig själv, slinter man iväg på trampan vid övergångsställen och så får man stången mellan benen. Så fruktansvärt oskönt! Fattar inte vad stången fyller för funktion, kan ju inte vara så skönt för killar heller?!

 

Sen är det ju allmänt känt att jag inte har något trafikvett överhuvudtaget så varje gång jag ger mig ut på en cykel blir det lite som att leka med döden. Mest för mig själv, men höll även på att köra på en pensionär idag. Hon gick apsakta och var nog döv, för hon hörde inte att jag kom med cykeln i full fart bakom henne...

 

Ska läsa en artikel nu inför morgondagens föreläsning eller vad det nu ska föreställa. Imorrn blir det bio! Och på lördag ska jag och Berne ut på en miniroadtrip har vi bestämt, mysigt! Älskar roadtrips!

 Jag är Pippi Långstrump och manisk!

Kommentarer
Postat av: malla

men vänta med Sigtuna då, dit vill jag med!

2011-11-24 @ 20:34:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0