Lersjukan

Fyfan så lerigt det är ute, skulle gå och handla förut idag och höll på att halka och slå ihjäl mig. Nästan så jag ber om lite snö. LITE. I alla fall till första december, så man får någon slags julstämning. Har vart dåligt med det de senaste åren!

 

Idag har jag suttit några timmar i skolan med projektgruppen för att göra informationsblad. Vi var betydligt mer effektiva än vad jag trodde, faktiskt. Och jag fick bara ett (ok, kanske två) damputbrott på Word, nästan imponerande för att vara mig. Sen att jag ville stycka min gruppkompis när han försökte få mig att räkna till tio och andas djupt och annat yogaliknande skitsnack är ju en annan femma!

 

Kom hem, pillade lite mer med informationsbladen, handlade, bråkade med katterna, käkade och kollade på Eclipse med Beau. Hon är helt såld på filmerna, jag tycker att de är bra men inte så mycket mer. Men den här filmen var i alla fall den bästa. Ska se den nya på bio på fredag så sätter mitt hopp till den om jag ska bli sådär Twilighthooked som alla andra är. Men känns nog inte som att det kommer hända. Har lite svårt att acceptera att folk helt plötsligt bara byter mellan att vara människa och varulv hela tiden. De får ju ta och BESTÄMMA SIG tycker man. Och Taylor Lautner som spelar Jacob? Hur i helsike kan man tycka att han är snygg om man är över 18 år? Det är äckligt. ÄCKLIGT!

 

Mr Pattinson däremot...

Kommentarer
Postat av: sis J

Men Tina, det har varit MYCKET snö de senaste åren även om du inte har haft julstämning!

2011-11-23 @ 21:45:51
Postat av: Cecilia

Men Robert Pattinson ser väl ändå lite efterbliven ut? Jag tycker han är läskig. Det ser lite ut som om han funderar på om han ska mörda en eller bara.. somna? Så kan man väl inte se ut, tycker jag.

2011-11-23 @ 21:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0