Jag är för fan Prinsessan Leia

Godförmiddag, alla är lika pepp på måndagsmorgon idag va? I och för sig var jag ännu mindre pepp på att vakna igår, söndagar är djävulens påfund. I synnerhet om man tappat en öl på tån kvällen före och sedan druckit mängder med öl för att glömma smärtan. När man då vaknar på söndagen, minns man lite för väl hur smärtan kändes.

 

Sitter för tillfället i skolan och ska ha handledarmöte, hoppas mina gruppkompisar tänker pallra sig hit också för jag tror inte att jag klarar av att spela ambitiös och duktig student inför min lärare helt själv idag.

 

Jaha, helgen var trevlig. Tentafest i fredags vilket i stora drag gick ut på att min ena klasskompis som inte var med första gången vi träffades satt bredvid mig och tjatade om att jag skulle göra "nått sjukt, för det brukar du ju tydligen göra". Vet inte exakt vad han insinuerade men han gick hem utan att varken sett mig dansa linedance, streaka eller bli utkastad från Palemo (ja, vi hamnade där, hur FAN hamnade vi där)

 

På lördagen var jag lagom bakis och jag & Beau ägnade hela dagen åt att fixa med de sista förberedelserna inför Halloweenfesten. Som faktiskt blev riktigt rolig! Jag var Prinsessan Leia och Berne var Han Solo (Jag föredrar att kalla honom Hans-Olo dock) och jag vill numera gå omkring med kanelkringlor vid öronen för jämnan, inte alla som kan kalla sig prinsessa! Det inger en viss respekt... Kanske var det min fejkpistol också, som jag möjligen kan ha använt lite väl entusiastiskt under kvällens gång!

 

Slutade med att vi stod och sjöng "Tigerjakt" i en ring, vems idé var det? Och vems idé var det att spela in skiten på Dazes telefon?!

 

Gårdagen gick ut på att ha söndagsångest, städa ur festlokalen och se klart säsog 3 av 24. Nu har vi börjat se på fjärde säsongen och jag kommer nog inte ge mig förrän jag sett alla.

 

Och nu ska jag försöka brainstorma lite idéer med mina gruppkompisar. Har precis sagt "Det är en värdslig sak" och det möttes inte med så positiv respons som jag trodde. Känner att de inte anammat Karlsson på taket-andan!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0