Fuck måndag!

Idag är det måndag och det tycker vi inte om. Spenderat dagen i skolan, träffade en klasskompis klockan nio för att förbereda en presentation. Sedan såg vi att föreläsningen vi skulle på kl 12 blivit framflyttad en timme så vi hade sjukt lite att göra där ett tag. Men Aftonbladet och DN råder bot på det mesta. Har även lånat tre nya böcker jag ska sluka (inte skolböcker med andra ord). Jag har alltså lånat TRE NYA BÖCKER JAG VILL LÄSA... som e-böcker. Kommer sitta klistrad vid denna dataskärm med andra ord. Men vad gör det, har ju för fan Zlatanboken! WOHO! Synd att den inte innehåller några bilder... vad jag vet iaf.

 

Föreläsningen vi var på (i en klaustrofobisk datasal i Ekonomikum) handlade om Powerpoint och var anpassad för 50+:are som är datorovana. När föreläsaren beskriver hur man ÖPPNAR programmet Powerpoint kan mitt intresse ha släckts en liten, liten aning. Och sedan behöll jag intresset på den nivån lektionen igenom.

 

Nu blir det lite plugg ikväll, ett sjukt långt bad och så lite mat på det. Ja, det var väl allt. Hörshääj!

 


Jag & Bea stör våra kompisar på nyår förra året. Sen brann bastun, då var det inte lika kul längre. (PS - vi tog på oss lite finare kläder sen, så ni vet. Fast vad fan hjälpte det när bastun brann, ja det undrar jag)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0