Frajdaj

Efter gårdagens mögelattack spinner vi vidare på "ingen vidare bra dag"-temat. Min fredag började med att jag bokstavligt talat flyger svärandes upp ur sängen kl 8.30, skulle träffat min klasskompis 8.15 för att förbereda en presentation och sedan gå på föreläsning. Nu blev de planerna en aning ändrade. Berne var snäll och skjutsade mig till EP, vi satt med presentationen och sen dissade jag föreläsningen och läste på bibblan istället. Hatar ändrade planer.

 

Sov inget vidare inatt heller, vilket jag sällan gör när jag sover hemma nuförtiden eftersom katterna ÄR GALNA. Uno tassar runt runt som om han försökte nöta golvet i en ridvägsvolt och Kitty krafsar på dörren och vill in i sovrummet. Öppnar den, sen stänger hon den inifrån och tokmjauar när hon vill ut. Samt att båda katterna anammat den jävligt dåliga vanan att äta likt en häst - det vill säga högljutt. Sedan idisslar de den hårda kattmaten i vad som känns en halvtimme - typ fyra gånger per natt. De måste någon gång sett en kossa göra detta och sedan apat efter. Vet inte vad det är med mina "katter", men de beter sig ju rakt inte som de djur de faktiskt är födda till. Eller ja, Uno har ju alltid varit lite oklar på den punkten. Håller bestämt fast vid råttfölkatt-teorin.

 

Nu är jag hemma i alla fall, tänkte läsa en stund till innan jag fortsätter lite med städandet. Längtar inte till imorrn då uteplatsgrejerna ska in i vårt svara hål - förrådet. Hatar förrådet mer än Carola, det vill säga inte lite. Men först blir det myskväll (chips). Hörshääj!

 


Det frågar jag mig också, vad skulle MacGyver göra åt jobbiga katter och dåliga sömnvanor? VA?
(Skjuta katterna, I guess. Men sömnen då? SÖMNEN MACGYVER? VAD SKULLE DUUU GÖRA?)

Kommentarer
Postat av: Mitra

åh, äntligen någon som delar mina känslor för Carola!!

2011-11-19 @ 17:46:51
URL: http://rosabjork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0