"De e glöggggen"

Godkväll! Har precis klivit ur badet och kom ut till ett julpyntat vardagsrum. Trodde Beau skulle gå helt bananas med julpyntet men det blev ju riktigt fint (dvs inte tomtar i varenda hörn, är allergisk mot överskott av tomtar). Nu sitter vi vid varsin dator och nördar med glögg, pepparkakor och ädelost. Till och med lite julmusik hördes förut! Ingen julkänsla för min del dock, lär dröja om den ens kommer och hälsar på i år. Vart dåligt med det de senaste åren! Ska dock på lilljulafton hos Kaloudis den 19:e, blir ju skitmysigt! (Jaja Malla, hinner nog fira din födelsedag också om du ska va i Uppis)

 

Var i skolan idag för mitt argumenterande tal som handlade om förebilder och bloggar (eller tja, det faktum att bara kvinnliga bloggare får någon slags förebildsstämpel och måste vara någon slags perfekt hybrid, eller ska vi säga amöba, för att vara tillräckligt god nog. Och då är det inte gott nog oftast). Tråkigt att jag svamlade så mycket bara. Men men. Värt att jag nämnde den fruktansvärt vidriga Jockebois snopp också. Riktigt proffsigt, liksom.

 

Mötte upp min gamla jobbarkompis på Gillet sen, trodde vi skulle fika men blev visst lite överraskad med ett litet möte, haha. Fick kaffe iaf, kan säga att det behövdes efter en hel förmiddag och halv eftermiddag utan koffein. Tar ju kål på mig!

 

Nej men om man skulle ta och sätta på sig kläder och måla naglarna. Mm så får det bli. Hörshääj!

 


Känner mig lite såhär dysfunktionell idag!

Kommentarer
Postat av: Mitra

min rekommendation är att "glömma" att vi ska läsa en bokjävel, för det är tamejfan den segaste boken i världshistorien! Var det inte så att jag har ägnat många timmar åt att faktiskt få tag i boken hade jag defenitivt inte läst den. Nu känns det som bortkastad tid om jag INTE läser den. Fan vilken komplicerad människa man är.för övrigt gillar jag det faktum att du nämnde jockibois snopp, synd att jag kollade på dig och inte på ullas reaktion hahaha

2011-11-30 @ 14:17:56
URL: http://rosabjork.blogg.se/
Postat av: Tina

Haha, skippade lektionen idag, just för att jag inte läst boken. Hatar den där delkursen alltså... Japp, vågade inte kolla på henne. Tänkte egentligen använda ordet "runka" (för det är ju det han gör i sina videoinlägg), men kände att jag kanske skulle bryta ihop i en pubertal fnitterattack då.

2011-12-02 @ 15:04:59
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0