Back in business!

Back in Uppis igen! Eller kom från Hudik redan i lördags, men haft fullt upp. Spenderade två dagar i Nianfors och total isolering, ganska skönt. Tänkte få lite plugg undanstökat vilket jag fick också. Hade dock kunnat få ännu mer gjort om jag inte hittat en bok som jag var tvungen att läsa ut på två dagar...

 

I lördags när jag kom hem till Uppis gick vi ut och käkade på Buddys på kvällen, Berne, jag, Malla & Linus. Riktigt mysigt och jättebra mat! Gick på Flurran sen, efter lite tjat från Malla (var inte direkt svårövertalad, började dock fundera lite när Linus återigen föreslår att vi kan klättra över staketet om jag inte kommer in...) Rolig kväll, jag & Malla tappade bort grabbarna ibland men passade då på att köra någon typ av ringdans på dansgolvet, oklart vad det var för.

 

Gårdagen ägnades i vanlig ordning åt att ha söndagsångest. Åkte ut en sväng till Vattholma också och käkade middag, sen kollade vi inte mindre än två helt värdelösa filmer hos Linus, verkar vara lite av vår grej. Först Melancholia som vi inte såg klart för den var så fruktansvärt konstig och inte ett dugg upplyftande för bakishumöret. Sen Green Lantern, som var om möjligt ännu sämre. Den såg vi klart hela. Eller ja, jag satt och spelade "Sperm" på Bernes AjFån och Malla sov.

 

Nu är det måndag och jag har varit i skolan på en faktiskt intressant gästföreläsning. Kom nyss hem till Berne efter att ha följt med honom på några lägenhetsvisningar. Nu blir det mat och mys!

 

Mys... är jag 35 år eller.

 


Såhär ser vi ut när vi inte dansar runt i ring till "Proud Mary"

Kommentarer
Postat av: Lindbark

Vad menar du med "är jag 35 år eller?" ????

2011-11-14 @ 23:00:46
Postat av: Lindbark

Vad menar du med "är jag 35 år eller?" ????

2011-11-14 @ 23:01:42
Postat av: Tina

Haha, ja Linda det är väl i den åldern man uppskattar "fredagsmys"?

2011-11-15 @ 11:36:49
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0