Where is my mind?

Sitter och försöker forcera fram ett knappt existerande reportage... behöver kanske inte nämna att det ska in imorgon. KAOS! Är så less att jag bara vill kräkas upp det och tvinga någon annan att äta upp det.

 

Men om vi fokuserar på något lite roligare. Eller roligare och roligare. Bea är bra konstig, eller om det är hon som är normal och jag som är skum. Bea går nämligen utan trosor sjukligt ofta, mest hemma men hon har gjort det i skolan också. Med byxor såklart, men ändå. Idag när vi gick och handlade så kläcker hon ur sig att hon inte har några trosor på sig. Jag brukar välja att förtränga sådana repliker från henne men nu gick det liksom inte. Frågade henne hur ofta detta inträffar. "Rätt ofta, men bara hemma mest. När jag gick till skolan hade jag i alla fall två par leggings på mig".

 

Vilket gör hela grejen ännu märkligare. Då har hon alltså FÖRPACKAT in... ja snippan. Hon har förpackat den i ett par "trosor" som går ända ner till anklarna. Sedan har hon dragit på sig ett par extra leggings som byxor, typ. Hon hävdar att hon inte förpackat in någonting alls. Men jag är av en helt annan åsikt. Och jag kan inte komma över hur konstigt det är att förpacka snippan i ett par leggings utan trosor under... För då blir ju leggingsen trosor.

 

Ja. Kände bara att jag måste delge er detta. Vad tycker ni?! Är det jag eller Bea som är konstig?! SVARAAAAAAA!!!!!!

 

Kan för övrigt inte släppa det faktum att jag skrivit ordet "snippa" i min blogg. Flera gånger dessutom...

 

Tror med största säkerhet att hon har trosor på sig under jeansen här.

Men säker kan man aldrig vara. Hon kanske packat in allt med ett par

leggings UNDER jeansen. Weeeeeeeeeeeird.Kommentarer
Postat av: B

1. Jag hade två par leggings för att det var MINUSGRADER ute och KALLT! Vill ju inte frysa om snippan eller stjärten för den delen.2. Ja, jag har trosor på mig på den där bilden. Går inte ut på krogen utan, skulle kännas lite väl desperate...3. Jag har gått till skolan utan trosor högst typ 2 gånger.4. Är inget fel med att min snippa lever efter mottot - I WANT TO BREAK FREE, I WAAANT TOOO BREAAAAAK FREEEEEEEE!

2011-03-16 @ 19:47:42
Postat av: Linda

Å HERREGUD, Å HERREGUD

2011-03-18 @ 10:50:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0