Skrattretande debatt

Vågade mig på att titta på Debattprogrammet där Kissie var med och det skulle diskuteras huruvida hon var en bra förebild eller inte. Jag får allvarliga obehagsrysningar av att se den människan men värst är kanske ändå Janne Josefsson som inte har någon koll överhuvudtaget.

 

Tycker att Alex Schulman sammanfattade hela grejen bra med detta blogginlägg http://blogg.aftonbladet.se/schulman/2011/03/om-den-svenska-bloggosfaren

 

Slutsats - Janne Josefsson borde välja om han ska börja göra en grundlig research innan programmen eller helt enkelt gå i pension, frilansjournalisten borde inte ställa upp i ett debattprogram OM Kissie om hennes tes är att tiga ihjäl hela Kissiefenomenet, Kissies brorsa borde låta sin syster tala för sig själv och helst inte sitta i studion överhuvudtaget, retorikexperten verkar väl hyfsat vettig men snacka om skolexemplar (höjer inte ens rösten trots att hon säkerligen kokar inombords, UT MED DET BARA!) Tjejen som själv haft ätstörningar och påstår att Kissies tips om att äta barnmat knappast har någon påverkan på unga tjejer, ja man funderar ju om hon är född igår.


Kissie då? För min del har jag inga som helst problem med att hon opererar tuttarna, förstorar läpparna till ankstorlek och beter sig som en förpubertal femåring som käkar barnmat. Om man svepte handen framför ögonen på henne skulle hon förmodligen inte ens reagera. Hon verkar helt tom. Inte så jävla märkligt kanske, om man går på barnmatsdiet. Hon tycker att det är konstigt att hon får förebildsansvar när hon "inte skrivit på några sådana papper". Ja vad ska man säga... hon är en levande freakshow. Men det största skämtet kanske ändå är de annonsörer som faktiskt väljer att annonsera hos henne. Det är väl ändå de som är det största problemet? Som finansierar hela hennes uppbyggda lilla låtsasvärld medan hon skrattar hela vägen till banken och hotar nöjesjournalister för att göra lite extra reklam på sin blogg.

 

 Kommentarer
Postat av: Mickis

Snyggt skrivet Tina!

2011-03-11 @ 12:31:12
Postat av: Tina

Tack Mickis :)

2011-03-11 @ 12:58:11
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0