Jag får liksom ingen ordning

Gah, sitter och försöker få ihop något som kallas "struktur" i mitt ickestrukturella liv vilket i sin tur betyder att jag skriver vad jag ska göra och när jag ska göra det i min kalender. Tittar man tillbaka någon vecka ser man att vissa grejer har jag skrivit upp flera veckor i rad men de blir aldrig gjorda. "Rensa upp alla gamla räkningar" till exempel. Måste man spara sådana? Det har jag & Bea gjort i alla fall. I en plåtburk som knappt går att stänga längre...

 

Nu försöker jag strukturera alla skoluppgifter, men det är samma sak där. Är lite sen med min ledare som skulle in i fredags. Ingen större skada skedd, förvisso. Men jag har ju något syndrom kombinerat med ADHD. Jag inbillar mig att jag är jättestrukturerad när jag sitter där med min kalender och plitar in skolgöra, problemet är att dagen innan sitter jag där med tre halvfärdiga uppgifter som ska in. Och då blir jag hysterisk och man kan se PANIKEN i allt jag gör. Till och med texterna ser panikslagna ut. Av någon anledning går det rätt bra ändå, men förmodligen kan det ju gå ÄNNU bättre. Vilket är jävligt irriterande.

 

Ser fram emot helgen i alla fall! Camilla kommer hit på fredag, så då kanske vi går ut en sväng. Har inte träffat henne på år och dar känns det som. Sen på lördag åker jag & Bernie till Gävle för middag av storkockarna (förhoppningsvis blir det en utgång i Gävle också, vore kul!)

 

Fantastiskt att jag skriver om struktur och ADHD förresten. Nu sitter jag här och skriver blogg när tanken var att jag skulle strukturera mitt liv. Och känner starkt för lite kaffe. Som alla ju vet bidrar till ADHD:n. Hörshääj.

 


Kanske blir lite danskoma i helgen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0