Inte fullt så onormal ändå!

Var till Löwenströmsta idag och fick min axeldom - dvs om jag och min axel var normal nog att opereras där eller ej. Det var den, tack och lov. Verkar inte som om de fått med en bit av hjärnan på röntgen heller, de sa iaf ingenting om någon eventuell myra som sprang omkring där och ropade men bara fick ekosvar. Eller om de helt enkelt besparar axelpatienter sådana historier...

 

Känner mig dock rätt nervös för den där operationen. Har gjort en operation i hela mitt liv, då var jag pytteliten och det var polyperna. Jag vet inte vad de gjorde eller om den operationen gick bra. Jag vet bara att jag försökte slå mina kusiners mamma som var med vid uppvaket, HAHA. Men efter vad jag har hört ska en operation av polyperna minska snarkningar. En snabbkoll med Beau och Berne visar att den effekten inte riktigt verkar ha infriats i mitt fall. De har väl växt tillbaka eller något, vad vet jag.

 

Berne skjutsade mig dit och vi käkade sen på något ställe som hette "Mammas" efteråt. Konstigt namn för övrigt. Hursomhelst så bläddrar jag i en tidning som låg och skräpade och där stod det "3000 PATIENTER/ÅR DÖR ELLER FÅR ALLVARLIGA MEN PÅ GRUND AV FELAKTIG VÅRD". Undra om det var ett tecken eller något. Jag kanske blir en grönsak...

 

Hehe. Jaja, nu ska jag inte vara paranoid. Är faktiskt jäkligt glad för att jag får den här operationen, för jag är nådigt less på min axel nu. Tydligen var den ju nästan ur led när jag låg fastspänd med armarna rakt upp och ned på MR:en också. Det är ju inte riktigt normalt. Fast å andra sidan, hur normalt är det att ligga fastspänd då? Om man inte utövar S/M-sex då. Vilket jag inte gör hörrni (Linda, den där sista meningen skrev jag enbart för att du skulle sätta kaffet i halsen)

 

Nu ska jag & Beau snart pallra oss till Berne för att bli bjudna på middag, spännande! Imorrn ska jag upp kl 5 och åka till Gävle, inte riktigt lika spännande!

 

Hörshääj!

Ännu en fager bild från i lördags...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0