Väntar på bättre tider

Berne började jobba kvart i tio imorse så klev upp med honom och gick hem, satte på kaffe och väntade på att frukosten liksom skulle bli springvänlig. Det vill säga, vänta åtminstone en timme innan jag tog en springtur eftersom förra veckan när jag & Malla sprang trodde jag på allvar att jag skulle dö eftersom vi käkat några jävla biffar typ en halvtimme innan. Ganska nära att de där biffarna kom upp igen, kan man säga.

 

Men så råkade jag visst somna till i tio minuter och de där tio minuterna blåste liksom bort min springlust. Ska ta en till kopp kaffe och vänta en timme till tror jag. När jag gick från Berne imorse var det strålande sol, nu är solen borta och det blåser. Ganska bra springväder, med andra ord. Fan, för inte alltför länge sen tyckte jag ändå att det var lite kul att springa eftersom jag tyckte det gick bättre för varje gång. Nu känns det som om jag ska dö stora springdöden varenda jävla gång jag ger mig ut. Jävligt oinspirerande.

 

Blir för övrigt less på detta schizoväder! Igår skulle vi spela beachvolley med det sedvanliga gänget. Det regnade på dagen men sprack upp sen så vi bestämde tid och plats och när jag & Berne ska gå dit börjar det ösregna. Istället kom Majan, Millan & Daze till Berne, vi planerade lite för midsommar och snackade skit. Sen spelade vi beachvolley på Wii (fast det inte är Wii) istället, samt boule. Sjukt svårt!

 

Nu: kaffe, springa, tvätta, organisera min garderob torka golven. Blir jag alltför uttråkad har jag förvarnat Majan att jag kommer ringa honom och vara jätterastlös.

Snart är det midsommar igen! Såhär glad var jag tydligen förra året? Picknick på busshållsplatsen, haha. Picknicken

innehöll bara vin...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0