Söndagkvällsförvriden

Alltså... Gårdagen är ett litet töcken, kan man säga. Kom till Märsta och hade väl tänkt ta det hyfsat lugnt, men väl där deklarerar Hannes & Stefan att det är all in som gäller. De sa att idag skulle vara som tagen ur Baksmällan, dvs med okända vilda djur i lägenheter, köttsår och annat trevligt.

 

Hittade inga okända vilda djur i lägenheten imorse, vilket var lite synd. Hoppades på en tigerunge eller varför inte en pingvin! Däremot har jag två fina skrubbsår på knäna, faller sig ganska naturligt att få sådana efter ett helt urballat tequilarace som startades redan i lägenheten och sedan fortsatte på krogen. Man kan säga att min ben slutade fungera på vägen hem och liksom bara vek sig. Tror bestämt att min kropp är allergisk mot tequila... eller nått.

 

Men jaja, det var kul tills det inte blev så kul längre (typ på vägen hem). Vi var lika plakata alla tre, den enda som var lugn var Eve som mötte upp oss på krogen sen efter sin jobbmiddag. Kan inte ha varit det lättaste att hålla reda på oss. När hon kommer till stället där vi var sitter vi och snackar med två thailändskor. Ganska uppenbart vad de jobbade med också, den ena satt och gnuggade en väldigt förskräckt Hannes mellan benen med sin fot. Själv satt jag och höll den ena i handen?! Ingen vet varför. Måste ha varit en syn för Gudarna...

 

Nu väntar jag på att Mr Bernie ska komma hit, han har ju varit i GBG och kommer hem idag. Filmkväll it is!

 


Hannes spelade gitarr och sjöng efter att jag tjatat på honom!
Lite dimmigt kanske...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0