Solen i ögonen

Jäklar vilken värmebölja! Hur skönt som helst. Dock går det lite sämre med springningen då. Skulle springa en sväng igår kväll, trodde jag skulle dö av värmeslag. Duschade iskallt efteråt och trodde att jag skulle dö av köldskador. Svårt att hitta ett mellanting?!

 

Vill egentligen åka och bada idag men skippar det. Måste dona lite här hemma och komma på hur jag ska frakta med mig alla kläder på tåget hem till Hudik...

 

Sitter i soffan och försöker hitta en ställning som inte gör ont i svanskotan. Gjorde ju nämligen årets klantigaste move hos Daze på midsommarafton. Ni vet när man sätter sig ner när man är full? Jävligt tungt och snabbt, liksom. Det gjorde jag i Dazes soffa. Men jag lyckades pricka in armstödets hörn rakt mellan skinkorna (jag fattar inte att jag skriver det här) och det låter ju inte så farligt. Men det gör så förbannat ont så ni förstår inte! Kunde knappt sätta mig ner utan att skrika första dagarna. Nu har det blivit lite bättre men har fortfarande en 90-årings problem att resa mig ur vissa stolar samt måste jag sätta mig ner sakta för att inte komma åt de ömma punkterna. Skitjobbigt att inte kunna slänga sig ner i soffan längre. I-landsproblem, någon?

 

Känns ju jäkligt ironiskt att jag ska jobba med åldringar med krämpor i sommar... haha. Hoppas verkligen att mina egna har gått över då!

 

Nu ska jag kila in i tvättstugan och sen ska jag lägga mig ute och läsa i solen. De håller på att såga ner nå träd här så hoppas jag inte får ett i huvudet bara!

 


Ser ut ungefär såhär varje gång jag gör en osmidig nedsittning och svanskotan tar ännu mera stryk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0