Projekt storstädning...

Har precis insett hur extremt skitig lägenheten är. Började städa igår - det tog hela dagen att bara plocka undan saker. Sen blir jag ju helt besatt och börjar sortera upp helt onödiga saker av bara farten. Typ vår apotekslåda?!

 

Idag: damma, dammsuga, torka golv, tvätta... en liten tur ner på stan blir det fan också. Jordens jäkla rea i varenda butik, kikade in på Weekday igår och hittade en t-shirt för 35 kr som jag inte orkade testa och inte tänker köpa förrän jag testat den. Tecken på mognad! Jag är den som köper kläder utan att testa (om sis Malla är med brukar jag be henne testa åt mig). Man kan ju alltid lämna tillbaka. Men det kan man inte med reakläder... tråkigt det där!

 

Är jäkligt trött, sov inte många timmar inatt! Somnade halvfyra eftersom jag är en tönt som inbillar mig att det står nått äckel utanför mitt fönster. Är även så pass töntig att jag inte klarar av att se efter om så faktiskt är fallet, utan tycker att ovissheten och sömnlösheten är ett bättre alternativ. Kanske det största minuset med att ha en karl på Metaltown, en sambo i Hudik och min katt på Nianforssemester.

 

Nåja. Nu ska jag sätta fart! Måste nog ta en snabbdusch också för mitt hår ser ut att ha legat i en smörbytta under natten. Jävligt fräscht om ni frågar mig.

 

Hörshääj!

 


Imorrn ska jag träffa denna varelse, iaf en sväng innan hon drar
på personalfest och jag lämnas till mitt öde med henne kille och killkompis... HMM.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0