När man talar om trollen är det dags att hålla tyst

Längesen nu! Hudikhelgen var trevlig. Skolavslutning, kusinens student, sis Lindas födelsedag, lssite vin, Manisöl, osv.

 

Lördagen spenderades i Mimmis familjs stuga ute på Mössön, hur trevligt som helst. Sola, bada, skitsnack, femkamp, några glas vin för mkt, osv. Det lär vi ju göra om, minus det faktum att jag blev lite väl trött lite väl tidigt :)  Hade även introduktion för jobbet på Lyckbacken i måndags. Ska bli spännande! Måste ju göra min plikt som Dolksyster och tjänstgöra där jag med, de tre föregående har alla vart där!

 

Kom till Uppis i tisdags. Tog ett efterlängtat bad och sen till Berne för film och vin. Igår åkte vi ut till Öregrund. Båda vi har nog en lite väl optimistiskt syn på vädergudarna. "Visserligen är det molnigt som fan men det hinner nog spricka upp". Jo tjena. Spöregnade på vägen dit (ca en timme utanför), molnigt när vi kom fram. Men det är så jäkla mysigt där! Kollade in i alla små butiker och kikade runt, lunchade och sen till Gimo för poolbygge. Ska fira midsommar hos Daze så en pool vore ju på sin plats, tyckte vi (och Majan som bistod med en pool på 6x3 meter). 20 000 liter, inte ens i närheten av några centimeter vatten när vi stack. Tydligen var det ett hål i den också fick jag veta idag. Men här ska fan lagas!

 

Igår käkade vi på Brasseriet igen, Berne hade presentkort kvar som måste användas upp. Jag är ju inte är den som är den så en "mixed grill"-tallrik satt ju fint! Sjukt gott! Han drog till GBG idag för Metaltown. Jag har dragit igång projekt "storstädning". Inte så jäkla kul men väldigt välbehövligt! Skönt att vara själv i lägenheten också, flera månader sedan jag sov här själv. Men om jag känner mig själv rätt kommer jag vara jävligt rastlös imorrn kväll. På lördag åker jag och hälsar på Eve & grabbarna utanför Märsta!

 

Nu ska jag mysa med Winnerbäck och en bok, gött! Slänger upp lite mobilbilder från senaste tiden i ett nytt inlägg också. Hörshääj!

 


Kommentarer
Postat av: B

Fan, äru gla' för å slippa mä elle??!!

VAAAAAAAAAAAAAA?!

2011-06-17 @ 00:43:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0