Första doppet!

Igår vaknade jag, pluggade (pyttelite), sprang och trodde jag på allvar skulle DÖ av värmeslag. Note to self: Undvik att springa i 27 graders värme om du kan...

 

Sen åkte jag & Berne till Sigtuna och turistade lite! Spatserade omkring där bland fyramiljonersvillorna, åt glass, badade fötterna, käkade middag och kikade runt. Hur mysigt som helst där (hett tips på saker att göra ifall ni kommer ner något i sommar, systrarna Dolk!)

 

Åkte sedan till Eve, Hannes & Stefan som delar en superfin helt nybyggd lägenhet mellan Sigtuna och Märsta typ. Drack kaffe, snackade skit och kollade på tv när några från GH tog emot en fana av kungen. Häftigt! Fick även lyssna till Hannes & Stefan som kommenterade ALLT kungen sa i sitt tal. Han pratar ju onekligen fruktansvärt sakta och gör en konstpaus efter vartenda ord som kommer ur hans mun på ett väldigt hackigt sätt. Hans främsta ord just nu verkar ju dock vara "Nej nej nej nej nej nej" av strippklubbsryktet att döma...

 

Åkte till något bad i närheten och tog årets första dopp och spelade lite strandtennis. Skönt att ha badat, var inte så farligt kallt! Uppåt 17-18 skulle jag gissa på. Sen skjutsade vi hem de andra dårarna och jag & Berne åkte tillbaka till Uppsala där vi mötte upp de andra på Pollacks och spelade beachvolley. Jäklar vad mycket beachvollande det är nu, men det är ju sjukt kul!

 

Har dock upptäckt att jag inte är en sån bra förlorare... Men det gäller visst inte bara mig! Nu ska jag plugga nån timme till, färga håret och sen dra och bada med Beau & Bernie. Stört varmt ute ju!

 Kommentarer
Postat av: Sis J

Jaaaaaaaaaa, dit vill ja åka! Tycker vi ska plana lite på ett systerhelg igen ja, typ snarast!

Pöss Häj!

2011-06-07 @ 17:33:23
Postat av: malla

ja ä på ja ä på!

2011-06-08 @ 01:21:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0