Förlåt...

...men är det hemskt att säga att det ändå är lite skönt med EN dag med sämre väder? Det ska ju bli fint imorgon igen, vilket passar perfa eftersom jag ska till Hudik då. Englas avslutning, kusinens student, sis Lindas födelsedag, fest i Mimmis stuga med hela gänget plus introduktionsdag för jobbet på Lyckbacken står på schemat.

 

Men idag är det regnigt ute så då kan man med gott samvete sitta inne och plugga. Det har blivit lite försummat på senaste tiden pga av kanonväder och röddagar (dvs - solande, badande och beachvolleybollande). Men nu så! Ska in med ett sista reportage så är kursen kirrad sen!

 

Igår var jag, Beau & Bernie ut en sväng till Fjällnora och badade. 18 grader, men det kändes faktiskt kallare så blev bara ett snabbt dopp. Höjdpunkten var definitivt den lilla "friluftsgården" på promenadvägen till badet. Där fanns får, hästar, kor, men framförallt getter med pyttesmå sjukligt söta killingar! Hälsade på dem på vägen hem och kunde knappt slita mig. Finns det något sötare än killingar? JAG VILL HA EN!!!! De tussade oss på fingrarna och bräkte som små målbrottsdrabbade miniatyrer.

 

Efter badet gick jag hem och tog ett riktigt bad i badkaret. Gissa vad jag lyckas göra? Doppa min (Bernes) telefon medan jag pratade med mamma i telefon. Fan vad trött jag blir på mig själv ibland alltså! Blåste på den med hårfönen men den var helt knäpp, det enda som funkade var ficklampan (?). Men så idag när jag testar slå på den fungerar den helt prima, märks inte alls att den tog sig ett litet dopp igår. Hoppas den håller ett tag till!

 

Efter alla dessa bad drog vi till Linus där han hängde med en kompis och kikade på fotbollen. Spelade Monopol sedan, jäkligt länge sedan! Jag vann dock inte och då är det ju inte lika kul... men inte kom jag sist heller!

 


JAG DÖÖÖÖR! Så sjukt gulliga! (Dock inte dessa vi såg igår, men
de såg fan typ exakt likadana ut)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0