En liten nostalgitripp!

Packade in Kitty och tog tåget tillsammans med Beau till Hudik idag för några dagar som verkar fullspäckade av födelsedagar, student, skolavslutningar och fest. Först ut var Englans skolavslutning i Njutånger, alltid lika nostalgiskt att komma dit! Såg min gamla lågstadielärare, hann dock aldrig prata med henne. Engla gick upp på scenen och sjöng med en kompis, de var skitduktiga. Hade ingen aning om att hon sjöng så bra så nu blev man stolt moster!

Är hos Linda & Peter nu, ska vakta kidsen imorgon på förmiddagen innan vi sticker till Hudik på kusinens student. Blir väl också en liten nostalgitripp med studenttåg, skumpahets och rosor runt halsen. Fan alltså, är jag inte liiiite för ung ändå för att få nostalgitrippar? Tydligen inte...

Ligger med Uno i soffan nu (han spenderar ju sommaren här) och myser. Kitty är i Nianfors och håller väl som bäst på att trakassera alla som kommer i hennes väg. Dvs mamma, pappa, hunden och de två katterna. För att inte tala om de två fåglarna som sitter i tryggt förvar i en bur i vardagsrummet. Men så är det ju allmänt känt att Kitty rivit en del "trygga" murar. Som när hon öppnar ytterdörren och liksom välkomnar eventuella inbrottstjuvar i Uppsala.

Nåja. Sova så man orkar med att hoppa studsmatta imorrn nu! Hörshääj!


Engla på skolavslutning för ett par år sen!


Kommentarer
Postat av: Ida

robert gör ju klart lumpen snart så då har dom en bal som jag ska få följa med på :)

2011-06-10 @ 00:47:28
URL: http://idakristinasjodin.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0