Jöbb jöbb

Inte igår man bloggade direkt! Har fullt upp med att jaga pensionärer mest hela tiden, och när jag inte gör det sover jag 75 % av tiden och...tja. Dricker vin resterande 25 %. Oftast med Malla i lägenheten, men nu har det blivit lite Nianforshäng också där vi hälsat på en granne och suttit och surrat.

 

Jobbar hela helgen, tänkte att jag skulle titta förbi Mitch & Erika imorgon på förfest och socialisera mig lite. Har mest träffat Malin, penisonärer, jobbarkompisar, mamma, pappa och några pensionärer till på senaste tiden. Det sägs ju att omväxling förnöjer så kanske man ska testa på det!

 

På måndag kommer iaf mr Bernie ner, ska bli kul! Jobbar visserligen en del men har lite inplanerade aktiviteter. Dansa soldansen är en av dem, Berne måste ju tro att solen aldrig lyser i Hudik för det har den aldrig gjort när han varit här. Vilket ju är synd eftersom Berne är en optimist av rang och glatt packar ner enbart shorts och badbyxor!

 

Slutade nio ikväll och har precis käkat en pizza med Malla. Pizzan var ungefär som en skänk från ovan. Jobbar 7-16 imöra så kanske man ska ta och lägga sig i sängen med en tidning!  Hörshääj!

 

Sjukt snygg syster 1 & 2...

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Sis J

Upp, jag tror Berne åker norrut när han ska hit!

Utgång idag eller vad? ses kanske då!

2011-07-16 @ 12:24:16
Postat av: Tina

Nope, blir ingen utgång, men ska en sväng på förfesten innan... börjar sju imorrn, delad tur :(2011-07-16 @ 16:05:33
URL: http://tinad.blogg.se/
Postat av: Sis J

Ok, blir en annan gång då!

2011-07-16 @ 16:20:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0