Bloody Sunday!

Kommer aldrig somna! Berne åkte hem för några timmar sen, vi sov aslänge idag. Sen har vi hunnit med en prommis, minigolf på Köpmanberget och en pizza innan han drog och nu ligger jag här SJÄLV! Surt! Eftersom vi sov så länge somnar jag väl tidigast två, typ. Och ska upp sex!

 

Veckan har varit bra iaf, inte helt oväntat rätt dåligt väder när Berne var här. Han verkar ha några elaka vädergudar boendes på axeln som följer med han vart han än går och skickar upp signaler till himlen om moln och regnskurar. Men lite bad har vi hunnit med ändå, i Nianfors & Hölick och han har även vart med Malla på Maln. Så han fick som han ville, bada på minst tre olika ställen!

 

I tisdags var vi på tisdagskul i Rådhusparken, riktigt mysigt och bandet var grymt bra. Blev lite fest men höll oss lugna, jag jobbade kväll dagen efter. Sen på onsdagen klättrade vi upp på Blaxås med Malla & Niklas. Ett bra tag sen jag var upp där, så otroligt fint! Drack en öl, satte en vimpel med texten "We fucking did it" och sen kom även sis J upp med sina kompisar. Efter bergsbestigningen tog Niklas med oss på en tur i sin Jeep. Han kan varenda liten skogsväg i krokarna och det hela slutade med att vi körde upp för Fågelhällan, som för övrigt är en slalombacke... Jävlar vad jag skrek, trodde dödsögonblicket var nära men det gick ju bra.

 

Igår var vi en sväng på Manis, sen vidare till Hogges med Beau. Var trevligt ett tag, aldrig varit där och lokalerna var ju fräscha och så. Men inte överdrivet roligt folk ute och efter ett tag var det så packat att man knappt kunde ta sig någonstans. Blev skitsur och gick strax före halvtvå!

 

Nu ska jag försöka sova lite, jobb nu mån-tors sen en snabbsväng till Uppis tors-fre och därefter Hudikkalaset och min födelsedag! Wiihoo! Hörshääj!

 


'
Från onsdagens bergsbestigning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0