Tröttmössa

Sov alldeles, alldeles för länge idag. Satt här hemma och drack lite vin och snackade skit igår med Beau & Jonas, sedan drog vi på Upplands pub. Fullsatt men Upplands har ju som bekant en labyrint i sin källare så vi lyckades hitta några platser allra allra längst in. Där satt ett killgäng och sjöng bandyramsor, måttligt roande!

 

Gick sedan till Palermo. Låt mig säga några saker om Palermo! Jonas har hyllat stället och höjt det till skyarna. Kaloudis, som inte ens bor här (ännu) har varit på Palermo en gång och höjt det till skyarna. Hela det killgänget ÄLSKAR Palermo. Jag har bott här i 2,5 år ungefär och aldrig varit där. Så det var liksom dags igår. Efter att ha fått vissa antydningar om att det stället är en sylta så gick vi dit ändå. Helt fullsatt var det. Både uppe och i den smått sunkiga källaren. Alkisar i hörnen. Konstiga människor i resterande utrymmen, och så vi då.

 

Hade ingenstans att sitta så vi drack en öl ståendes. Jag hittade en stol i baren och varje gång någon skulle gå förbi höll jag på att ramla av. Jonas kompis Sigge kom dit. Jonas tar de inte leg på efter han jämt är där. Sigge hävdar att han bara behöver kolla på bartendern så får han öl i händerna. Han får även någon slags ljudeffekt serverad varje gång han får en öl. I alla fall enligt honom själv.

 

Jag & Beau gav upp efter att tillbringat kanske en timme för mycket på stället. Gick på Donken istället och åkte hem sedan. Kitty hade varit borta i flera timmar och när vi kommer hem står hon och skriker i vår trappuppgång eftersom någon släppt in henne där. Slutet gott, allting gott?

 

Oklart vad som händer ikväll. Jag röstar för Singstar-kväll med Grabbarna Grus om allt går som jag vill!

JAG VILL HA SOMMAR!

Kommentarer
Postat av: B

Palermo suger hårig, slemmig hängpung!

2011-01-15 @ 18:59:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0