O´Connors

När jag tänker efter måste ju de som arbetar på O´Connors ha rätt roligt åt att vi varit där två gånger den här veckan. Grabbarna har varit där MINST tre... Haha! Och det är inte första gången vi är där fler än en gång i veckan direkt. Stammishak, någon?

 

Gick till Berne igår och sjöng lite Singstar med Grabbarna Grus. Spelade även lite Ring of Fire (Malla, Bea var lika dålig som dig på att hålla takten på fyllan!). Åkte ned på O´Connors sen och kvällen är lite dimmig faktiskt. Tyckte jag hade stenkoll just där och då, såklart, men riktigt så var ju inte fallet då! Åkte till Berne på efterfest, Mimmi kom också dit eftersom hon inmundigat lite för mkt alkohol och missat två tåg hem, haha! När vi kliver ur taxin bestämmer sig sur-apan Linus för att starta ett snökrig och knuffar ner oss alla i snön. Han fick dock igen dubbelt upp, samt ett fett bett i benet! Fett bett... jävlar vilket fint rim

 

Drack whiskey (!) och jag tömde ut hela mitt väskinnehåll på bordet, tydligen fler än en gång. Anledning oklar, kan ha varit för att torka allt som blivit blött efter snökriget eller dylikt.

 

Nåja, här kommer lite bilder iaf som jag snott av Bea. Ska kriga mig igenom några texter till seminariumet på tisdag nu och sedan sova. Imorgon kommer min lilla favvogrek hit och ska bo här ett tag medan han letar lägenhet! Förstår ni att Kaloudis ska flytta till Uppsala och börja plugga här, hur kul är inte det?! Har en känsla av att kommer bli galet!

Folk!

 

Jag har nyss knäckt Linus på Singstar, därav min hysteriskt nöjda min och Linus ledsen-i-ögat-min!Linus smeker taxichaffisen. Inga konstigheter. Sen bjöd han ut Bea...Lite dimmigt var det ju, men kul hade jag ju uppenbarligen!


Gulligt!Efterfest... jag ser ut som en rädd rumpnisse med sjukt konstig koordination, Linus har flaskan i hösta hugg och Berne gör... det vet jag fan inte, vad han gör.

Kommentarer
Postat av: malla

thank god att det inte bara är jag som har sjukt dålig taktkänsla efter lite alkohol! För det har jag fan inte när jag är nykter (hoppas jag!)

2011-01-17 @ 17:19:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0