Friday I´m in love

Sitter vid köksbordet med greken och datanördar. Har dammsugat hela lägenheten. Har en särskild procedur vid dammsugning. Sätter på mp3:n och sjunger/skriker med i låtarna. Vilket låter sådär för de stackarna (Bea & Alex) som inte hör musiken utan bara mitt "skönsjungande". Ibland sitter jag ner och dammsuger. Ruskigt effektivt. Arbete i paus typ.

 

Ikväll ska vi bowla med Grabbarna Grus. Jag bävar lite. Blir så jäkla sur när det går dåligt i bowling. Vilket det oftast gör. Nu har jag utarbetat en taktik för ikväll. Vi ska dricka några öl innan, ska på Vedala som ligger alldeles bredvid med Beau. Om det går dåligt skyller jag på ölen. Går det bra är det givetvis för att jag är så fantastiskt grym.

 

Jaja. Inte så mkt mer att förtälja. Ska på Kvarnen nu och inhandla lite nyttigheter (öl och ketchup). Imorgon kommer syrran & Peter! Heldag på stan. Någonting säger mig att Peter kanske kommer vilja gå på Clas Ohlsson och stanna där några timmar...

 

 

Hörshääj!

 


Syster Linda & Peter, strike a pose på Winnerbäck i somras!

Kommentarer
Postat av: B

Älskar den där bilden!

Grymt snygg!

2011-01-28 @ 17:27:26
Postat av: Linda

Clas Ohlsson? Nä, VAD skulle han göra där?

Bea, erkänn att du älskar oss :)

2011-01-28 @ 21:12:11
Postat av: malla

linda, han kommer gå dit ensam och kolla vääääldigt länge på varje pryl för att slippa återgå till erat hetsshoppande! Have fun!

2011-01-28 @ 23:14:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0