Sugna på att krypa in i min tröja?

Ja, det är ju inte direkt så att det inte finns utrymme. Får plats minst fyra armar i den ärmen. Vet inte ens vems tröjan är, men det är nog jordens skönaste tröja. Malla, tror att den kan tillhöra någon av dina ex? Diggar för övrigt att min webbkamera på datorn har så fruktansvärt dålig kvalité i mörkt tillstånd att vår gamla externa webbkamera i Nianfors, årsmodell 2000, framstår som en Canon i jämförelse.

 

Har varit i Gävle idag. Journalistiken kickstartades kan man säga. Ska skriva en recension, ledare, läsa några hundra sidor samt ha en reportageidé klar till på fredag. Hallelujah. För övrigt har jag ingen aning om varför jag slänger mig med kristliga uttryck 24/7. När man ser det såhär i en text ser det ju ut som om jag är Helge Fossmos nya älskarinna.

 

Sitter och väntar på att Bernie ska sluta spela innebandy så vi kan kolla på Californication. Tror jag har en crush på David Duchovny!

 

Även att jag nyss fick ett mindre psykbryt och trodde min datorskärm pajat eftersom den var helt svart. Efter att ha startat om den (genom att hålla in on/offknappen samtidigt som jag trodde datorn skulle explodera) och funderade på om jag skulle ta med datorn till Phonehouse och drämma den i huvudet på expeditjäveln som sålde den, insåg jag att strömbrytaren på skarvsladden inte var påslagen. Den skarvsladd som datorns laddare satt i...

 

Känner mig heeeeelt normalt som planerar onda planer om tortyr på datorsäljare när det är batteriet som är urladdat.

 

Well well. Hörshääj!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0