Slut som artist

Helt sluuut! Kan bero på att jag suttit på bibblan och stirrat i samma bok typ 4 timmar i sträck. En bok som jag personligen känner passar bäst i sophögen. Helst efter att sopbilen varit där och malt ihop allt till en enda tjock sörja.

 

Har så jäkla mycket plugg nu att jag får stressutslag av att tänka på skiten. Men snart blir det roligare plugg i och med att journalistiken börjar iaf! Om någon har en skitbra reportageidé så shoot! Igår var vi på en skitbra föreläsning, Gefle Dagblads gamla chefredaktör och numera medierådgivare kom och föreläste om medieutvecklingen. En föreläsning som alla födda på 50-talet och bakåt definitivt borde lyssna på... Eller helt enkelt alla människor överhuvudtaget. Sjuuuukt bra var han!

 

Hmmmmm. Näe men om man skulle ta och skriva lite essä då hörrni. Grattis till systeryster Malla också som fått lägenhet i Njutis! Hon ska ha grillfest 5 dagar i veckan till sommarn, ni är välkomna! Moooahahahaha!

 


JAG VILL HA SISTA APRIL! HELST NYSS!

Kommentarer
Postat av: sis J

Nope MallaBralla ska inte ha grillfest 5 dagar i veckan,.. Mallabralla ska sitta instängd så hon inte råkar möta någon som hon kan flytta in hos på väldigt lång tid! Sådäså!

2011-02-16 @ 18:58:37
Postat av: Tina

Hahaha! Ja du har en poäng. Får köra tjejgrillkvällar. För hon verkar inte vara lagd åt det hållet i alla fall! :)

2011-02-16 @ 19:02:27
URL: http://tinad.blogg.se/
Postat av: Malla

Ni vet väl att det är fult att prata över huvudet på folk? ;)

Jag ska absolut inte flytta ihop med någon på ett braaa tag, promise. Orkar inte med tanken på att flytta den där jävla soffan igen. Och du Tina, var inte så säker på det där med tjejer, Peter verkar ha en annan uppfattning efter ett litet utlägg, haha! Btw, jag bor på andra våningen, liiite svårt att grilla då. Isf känns Jempas "trappuppgång balle" mer aktuell ;)

2011-02-16 @ 22:36:55
Postat av: Tina

Men hörde jag gräsplätt utanför lägenheten? Alla som har en gräsplätt kan grilla! That´s the spirit!

2011-02-16 @ 22:39:26
URL: http://tinad.blogg.se/
Postat av: Mickis

Skön kommentar Jenny! :) I like.

2011-02-16 @ 23:16:25
Postat av: sis J

Mickis, det var inte bara en kommentar det var en "tyst" befallning! :) Malla vi pratar inte över huvudet på dig, vi ville att du skulle läsa o lära! :) pöss!

2011-02-17 @ 16:58:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0